G-reptiles • Forside


In English


ForsideOm osTil salgGalleriProjekterFremtidige projekterFaglig informationKontakt osLinks

Velkommen til Thomas Grochalskis hjemmeside

Denne hjemmeside ses bedst ved minimum 1200 pixels bredde, i en browser der understøtter farveprofiler.


Nyheder:


2016-12-23
Det er efterhånden lang tid siden der er kommet nogle opdateringer; men siden er bestemt ikke død. De "daglige" opdateringer vil fremover komme via facebook - ligeledes vil salgsannoncerne være at finde her. Denne hjemmeside vil dog blive bibeholdt, som en vidensdatabase for Pantherophis spp. og med tiden også Pituophis spp.
2014-10-12
G-reptiles er kommet på Facebook.
2014-10-07
Opdateringen af vejledningerne, som jeg skrev om i sidste update, vil med al sandsynlighed først komme online i december.
Af gode nyheder, så er der kommet PITUOPHIS i samlingen!
Et ganske fint par Pituophis melanoleucus lodingi, også kaldet sort tyresnog. Der er tale om unger fra i år, så det er dog ikke nogen der vil fremgå af avlsresultaterne de første par år.

Highslide JS


2014-09-07
Avlssæsonen hos G-reptiles har været rigtig fin i år, trods et bevist valg om at lave en mindre mængde unger end tidligere år. Via et samarbejdsprojekt er cinder blevet introduceret i samlingen - pt som en god bunke dyr, som er "Vildtype het amel, caramel, cinder, hypo, motley eller stripe". Det bliver interessant at se når de bliver avlsklare.

Highslide JS

Helt uventet er pied-sided dukket op i en af mine linjer. Det blev til et fint lille kuld på blot 5 individer - men heraf er minimum 3 pied-sided (det teoretisk forventede i parringen skulle blot være 25 %).

Highslide JS Highslide JS
Henover efteråret vil der komme en del ændringer til mange af vejledningerne på siden, så det kan helt sikkert betale sig at tjekke siden med mellemrum ;-)


2013-05-04
Salgssektionen efter Rødovremessen er blevet opdateret.
2013-04-14
Efter en veloverstået messe i Roskilde i går, hvor en stor mængde af mine salgsdyr blev solgt er salgssektionen blevet opdateret.
2013-01-12
Så er de sidste dyr fra 2012 kønstestet og sat til salg.
For køb foretaget den næste måned fra i dag (dvs. indtil 12/2) er der 10% rabat ved køb af 1 eller 2 dyr. Ved køb af 3 eller flere er der 15% rabat.
2012-10-17
Efter Snake Day er der kommet nogle flere meget interessante morfer ind i samlingen - galleriet er blevet opdateret med disse.
Fremtidige projekter er endeligt kommet online.
Efter et nedbrud hos One.com, som hoster min side, er siden endelig oppe og køre igen 100%. One.com har under hele forløbet været meget professionelle og løbende opdateret brugerne under processen - de kan klart anbefales!
2012-10-11
Der er den sidste tid sket en del ændringer på siden
Genetikvejledningen har fået tilføjet opgaver som man som læser kan løse, for at checke sig selv. Løsningerne er ligeledes lagt op, men hvis der er spørgsmål er man velkommen til at skrive.
Galleriforsiden er i øjeblikket i gang med at blive ændret, så billedeeksemplerne bedre skiltrer de umiddelbare forskelle på morferne. Der er det sidste stykke tid klækket en del nye morfer i samlingen, hvor nogle af linksne i galleriet er "døde" - de kommer online så hurtigt som muligt (en gang i løbet af uge 42).
Salgssektionen er blevet opdateret efter Rødovremessen den 6/10.
Christian har valgt at holde en pause for aktivt dyrehold, hvorfor kontaktinfo og lignende til ham er blevet fjernet fra siden (der er altså ingen problemer mellem os som har resulteret i det blot er mig (Thomas) som kører siden videre).
2012-10-01
Salgsiden er blevet opdateret.
2012-09-24
Vi har via en test-parring erfaret at anery-genet er til stede i nogle af vores linjer. Følgende morfer købt hos os i 2010 kan derfor være possible het anery: Lavender og Normal
Kontakt Thomas for at forhøre om dit individ stammer fra en af disse linjer.
2012-09-19
Så er snowmotleykuldet begyndt at klække.
2012-09-08
Så er det næste kuld begyndt at klække, og der er kommet både normale, hypos, lavenders og hypolavenders. Projekter-listen er blevet opdateret.

Highslide JS Highslide JS


2012-08-11
Galleriet er blevet opdateret med billeder af bugmønstrene for 19 forskellige morfer.
2012-08-11
Opdrætsartiklen er endelig kommet online!
2012-08-02
Vi er, ved en testparring foretaget af en af vores venner, blevet opmærksom på at hypomelanistic a er til stede i nogle af vores anery/snow-linjer. Dokumentationen kan ses her. Dette betyder at følgende morfer solgt i perioden 2010-2011 kan være "poss het hypo": "anery", "anerymotley", "snow" og "snowmotley". Kontakt Thomas og forhør om netop dit individ stammer fra denne linje.
2012-07-07
Listen over projekter er blevet opdateret.
Galleriet er blevet opdateret.
Salgslisten over gnavere er kommet online.
2012-06-25
Listen over projekter er blevet opdateret.
2012-06-23
Genetikvejledningen har fået en opdatering. I vejledningen er der markeret i indholdsfortegnelsen hvor opdateringerne ligger.
2012-06-18
Genetikvejledningen har fået en opdatering - ikke en så masiv som den 5. maj, men der er kommet ekstra information omkring beregning af afkom. I vejledningen er der markeret i indholdsfortegnelsen hvor opdateringerne ligger.
2012-06-15
Det fjerde og femte kuld er begyndt at klække. Forventet afkom er henholdsvis buttermotley poss het stripe og normal het amel, lavender poss het hypo. Projekter er blevet opdateret.
Pasningsvejledningen, genetikvejledningen og litteraturlisten har fået opdateret deres lay-out, så de igen står som tiltænkt.
Menupunktet "Fremtidige projekter" kan man nu få adgang til igen fra alle sider.
2012-06-12
Menupunktet "Fremtidige projekter" kan man nu få adgang til igen (fra forsiden + et par andre sider). Fejlen skyltes et forkert mellemrum i kodningen. Ved lejlighed vil dette menupunkt kunne bruges fra alle sider.
Listen over fremtidige projekter er i gang med at blive konstrueret, da den på den tidligere version trængte til en opdatering.
2012-06-11
Hjemmesiden har fået mange opdateringer. De fleste vil opdage ud fra designet, men dette er ikke grunden til opdateringen. Det program jeg tidligere brugte til at lave denne hjemmeside med har desværre ikke særlig mange muligheder, hvorfor jeg blev nødt til at lave flere ændringer i de resulterende .html filer hver gang jeg skulle lave en lille opdatering. Derfor har jeg nu valgt at skrive siden fra bunden, hvorfor den daglige pasning vil blive mindre tidskrævende. Da det er første gang jeg har skrevet en hjemmeside i .html vil der med al sandsynlighed komme nogle ændringer på et tidspunkt. Al materiale på den "gamle" version er dog online på den nye version (med undtagelse af gnaversalg, den kommer dog online så hurtigt som muligt).
2012-06-08
Så er de første tre kuld klækket/begyndt at klække. Under projekter er afkommet fra de klækkede kuld farvet rødt.

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS


2012-05-28
Galleriet har fået nogle ekstra billeder.
Ved opdateringen til den nye størrelse billeder har jeg opdaget hvidbalancen ikke er rigtig på enkelte af billederne. Hvis du/I støder på et billede i galleriet hvor i mener farverne ikke er rigtige må du/I meget gerne skrive til mig (Thomas), så det kan blive rettet.
Der er blevet oprettet en linksektion. På nuværende tidspunkt er den temmelig tom, men der vil med tiden komme diverse interessante links.
2012-05-11
Indtil videre otte kuld i rugemaskinen. Forventet afkom står under projekter
2012-05-11
95 % af de originale billeder i galleriet er nu opdateret. 5 ekstra billeder tilføjet.
2012-05-07
79 % af de originale billeder i galleriet er nu opdateret. 18 ekstra billeder tilføjet.
2012-05-05
Genetikvejledningen er blevet opdateret til en ny, større version, som dækker meget mere information omkring området.
2012-05-04
Billederne i galleriet er i gang med at blive opdateret til en større størrelse. Tidligere var de 750*500 pixels, hvilket bliver ændret til 1200*800, dvs. mere end 2,5 gange mere data pr billede. Dette er et igangværende projekt, og ikke alle billeder er opdateret til den nye størrelse endnu. 52 % af de oprindelige billeder i galleriet er opdateret til den nye størrelse, og 20 nye billeder er tilføjet. Genetikvejledningen er blevet rettet så billederne ikke dækker over teksten, hvilket nogle browsere gjorde
2012-04-24
Hjemmesiden har fået et løft, som vi selv mener øger brugervenligheden af siden. I galleriet er der eksempelvis beskrivelser af de enkelte morfer på hovedsiden. I faglig information er vejledningerne blevet rykket til at stå på kun én side, så søgning af information her er blevet lettere. Ligeledes har galleriet fået tilføjet et par billeder—flere vil følge i den nærmeste fremtid.
2012-04-23
Avlssæsonen er kommet godt i gang med indtil videre seks kuld i rugemaskinen. Forventet afkom står under projekter.

Highslide JS Highslide JS Highslide JS


2012-04-23
Salgslisten er blevet opdateret med de sidste unger fra 2011-sæsonen
2011-12-30
Salgslisten er blevet opdateret med de sidste unger der er tilbage fra 2011.
© Thomas Grochalski 2005-2017. No part of this website may be reproduced elsewhere without our express written permission.
Website designed by Thomas Grochalski